Rüyada eniştenin elini öpmek

Rüyada eniştenin elini öpmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eniştenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada eniştenin elini öpmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişteyi öpmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada enişte öpmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada eniştesini görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada enişte öldüğünü görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada enişteyle konuşmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada enişteden hediye almak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada enişteyle kavga etmek haneye bereket geleceğine, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments