Rüyada eniştenin öptüğünü görmek

Rüyada eniştenin öptüğünü görmek kendisini geliştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kıdem atlayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eniştenin öptüğünü gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada eniştenin öptüğünü görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş eniştesini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada eniştesiyle evlendiğini görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Rüyada eski eniştesini görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada enişte görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulmaktadır.

Rüyada enişteyle beraber olmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş enişteyi canlı görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada teyze ve enişte görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments