Rüyada enişte görmek

Rüyada enişte görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, haberler alacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enişte gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada eniştesini dövmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyze ve enişte görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada ölen enişte görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Rüyada enişteyle tartışmak muradına ereceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abla enişte görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enişte dövmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments