Rüyada üst kat ev görmek

Rüyada üst kat ev görmek ticarette şansının düşeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, markasını duyuracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada üst kat ev gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada üst kat ev görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada en üst kattan ev almak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada en üst kat görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada en üst kata çıkmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Rüyada en üst kata taşınmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada üst kat görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak işe ve aşa kavuşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst kata çıkmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments