Rüyada elin şiştiğini görmek

Rüyada elin şiştiğini görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada elin şiştiğini gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada elin şiştiğini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde şişlik görmek huzur bulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada şiş el görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini şişmiş görmek komşular tarafından kötülenileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş el görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments