Rüyada ellerini kirli görmek

Rüyada ellerini kirli görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada ellerini kirli gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kirli elleri yıkamak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli el görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyla el yıkamak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Rüyada kirli el yıkamak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kirli olduğunu görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işarettir.

Rüyada elinin kirlendiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Rüyada ellerini kirli görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments