Rüyada kirli elleri yıkamak

Rüyada kirli elleri yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet eder.

Rüyada kirli elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kirli el yıkamak hastalıklarını yeneceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyla el yıkamak başın borçlularla belaya gireceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli elleri yıkamak güzel bir haber almaya, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Rüyada kirli eli yıkamak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli bardağı yıkamak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli ayak yıkamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments