Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek

Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada kirli eli yıkamak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalettir.

Rüyada elinin kirlendiğini görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini kirli görmek işlerinin toparlanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Rüyada elleri kirli görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada elinde kir görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada kirli el öpmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rütbe alacağına inanılır.

Rüyada kirli el yıkamak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada elinin kirini temizlemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments