Rüyada kirli el görmek

Rüyada kirli el görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, her nimetin lezzetine varacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli el gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Rüyada kirli el yıkamak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada ellerini kirli görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine inanılır.

Rüyada elinde kir görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli elleri yıkamak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işaret eder.

Rüyada elleri kirli görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kirini temizlemek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments