Rüyada ellerinde kan görmek

Rüyada ellerinde kan görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, işlerini düzene sokacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinde kan gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada elinde kan görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinde kan görmek artık daha dikkatli davranacağına, daha zengin hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ellerini kanla yıkamak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ellerde kan görmek deniz aşırı işler yapılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü kan görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerin kan içinde görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kan içinde görmek sevinçli bir hayat süreceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada ellerinin kan olduğunu görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments