Rüyada eli yüzü kan görmek

Rüyada eli yüzü kan görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eli yüzü kan gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada eli yüzü kan görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kan görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzüne kan sürmek bir anda atılıma geçeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kan görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işarettir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments