Rüyada ellerde kan görmek

Rüyada ellerde kan görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada ellerde kan gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada başkasının elinde kan görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalettir.

Rüyada ellerinde kan görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kan içinde görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada elinin kan olduğunu görmek ona kavuşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerin kan içinde görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri kan olmak amaçlarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada elinde kan görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada eli yüzü kan görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments