Rüyada elleri terlemek

Rüyada elleri terlemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, adından konuşulur olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elleri terlemek gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada elleri terlemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli terlemek şaşkın olacağına, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının terlediğini görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına inanılır.

Rüyada sırtı terlemek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada koşup terlemek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek kısmetlerinin açılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments