Rüyada başkasının terlediğini görmek

Rüyada başkasının terlediğini görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının terlediğini gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada boncuk boncuk terlemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı terlemek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına inanılır.

Rüyada hamamda terlemek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada sırtının terlediğini görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada koşarak terlemek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri terlemek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşmak terlemek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments