Rüyada elini sıkıştırmak

Rüyada elini sıkıştırmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayaller kurulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, endişelerin son bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Rüyada elini sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada eli sıkıca tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli sıkışmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Rüyada elini sıkıştırmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sıkıştığını görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments