Rüyada elinde tavşan görmek

Rüyada elinde tavşan görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde tavşan gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Rüyada elinde tavşan görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada birinin tavşan verdiğini görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada tavşan derisi görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, işlerinin düşeceğine inanılır.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda tavşan görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments