Rüyada elinde su taşımak

Rüyada elinde su taşımak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun yerinde olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde su taşımak gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Rüyada elinde su taşımak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde yumurta taşımak kendisi için mal mülk alacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde çanta taşımak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde bayrak taşımak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elinde ayakkabı taşımak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada elinde kuran taşımak tüm düzenin alt üst olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah taşımak geçim derdi çekeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak kişisel kavgaların son bulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments