Rüyada uçan ördek yakalamak

Rüyada uçan ördek yakalamak bir yere taşınmaya, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada uçan ördek yakalamak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru ördek yakalamak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ördek yakalamak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet eder.

Rüyada canlı ördek yakalamak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda ördek yakalamak adından söz ettirecek adımlar atacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yakalamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments