Rüyada elinde kelebek görmek

Rüyada elinde kelebek görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada elinde kelebek gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kelebek görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek öpmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada uçuşan kelebek görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kelebek dövmesi görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kelebek beslemek cebinden parasının eksilmeyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments