Rüyada elde fazla parmak görmek

Rüyada elde fazla parmak görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Rüyada elde fazla parmak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada elde fazla parmak görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bir elde on parmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fazla el parmağı görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments