Rüyada elinde ateş tutmak

Rüyada elinde ateş tutmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada elinde ateş tutmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada elinde ateş tutmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, üzücü haberler alacağına işarettir.

Rüyada kor ateş tutmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş tutmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ateşi tutmak umutsuzluğa düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe elini sokmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde ateş söndürmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ateşe el sokmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada ateşi eline almak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments