Rüyada bir ölünün elini tutmak

Rüyada bir ölünün elini tutmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet eder.

Rüyada bir ölünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Rüyada ölü birini elini tutmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada ölü babanın elini tutmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, kazancınızın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün elini tutmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin elini tutmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elini tutmak sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü eli tutmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak kazancın yar yarıya düşeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün eline tutmak biraz zaman geçmesi gereken haber, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments