Rüyada ağız içinde yara görmek

Rüyada ağız içinde yara görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız içinde yara gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada ağız içinde yara görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Rüyada ağız yarası görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Rüyada ağızda yara görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ağız içinde saç görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada ağız içinde kıl görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız içinde kan görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ellerini yara içinde görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments