Rüyada eli mor görmek

Rüyada eli mor görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada eli mor gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada ellerini morarmış görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor el görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Rüyada morarmış el görmek onları koruyup kollayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elleri mor görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli mor görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada mor mantar görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mor renk elbise giymek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments