Rüyada mor renk elbise giymek

Rüyada mor renk elbise giymek dış ticarete atılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada mor renkli elbise giymek yüzünde güller açacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli elbise görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, zarar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk ceket giymek zengin bir hayat sürüleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek deneyim kazanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada mor renk abiye giymek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mor uzun elbise giymek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments