Rüyada elektrik lambası görmek

Rüyada elektrik lambası görmek bir koyduğu işten üç alacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik lambası gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Rüyada elektrik lambası görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak lamba görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil lamba görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi lamba görmek onu yalnız bırakmayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada lambanın yandığını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada lambayı açmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lamba yakmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lamba görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments