Rüyada elde et görmek

Rüyada elde et görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çekilen acıların unutulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada elde et gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Rüyada elde et görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elde taş görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elde karınca görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulur.

Rüyada elde çil görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde fazla parmak görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır elde yıkamak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada elde bebek görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir elde on parmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments