Rüyada elde çıban görmek

Rüyada elde çıban görmek fesada bulaşacağına, garanti olacak makama oturacağına, suç işleyeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada elde çıban gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada elde çıban görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta çıban görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulur.

Rüyada çıbanlı yüz görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda çıban görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çıban çıkmak geleceğin güzel olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada çıbanı sıkmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çıban patlatmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments