Rüyada elbisede leke görmek

Rüyada elbisede leke görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, suçlamalardan aklanılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada elbisede leke gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Rüyada lekeli elbise görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lekeli elbise giymek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbisede leke görmek tatsızlıkların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada leke silmek işinin başından ayrılmayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda leke görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments