Rüyada lekeli elbise giymek

Rüyada lekeli elbise giymek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli elbise giymek gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada lekeli elbise giymek yarardan çok zarar getireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli elbise görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada elbisede leke görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada lekeli gelinlik giymek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yaş elbise giymek aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada örgü elbise giymek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments