Rüyada elbise tamir ettirmek

Rüyada elbise tamir ettirmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise tamir ettirmek gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada elbise tamir ettirmek zor günlerin sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise tamir etmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek böylece kendine güveneceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek yaşadığı yokluğun biteceğine, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada saat tamir ettirmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments