Rüyada el yakmak

Rüyada el yakmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ana baba sözü dinlemeye, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el yakmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada el yakmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elini kına yakmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada elini yakmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Rüyada sağ eline kına yakmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, büyük takdir toplanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments