Rüyada el ayası görmek

Rüyada el ayası görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bolluğa kavuşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada el ayası gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada el ayası görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kendini bunu başaracağına işaret eder.

Rüyada aya yolculuk yapmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya ayak basmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıktığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya gitmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aya yaklaşmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments