Rüyada aya gitmek

Rüyada aya gitmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, terfi alamayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet eder.

Rüyada aya gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Rüyada aya gitmek rahata kavuşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada aya yükselmek tartışmalar yaşanacağına, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Rüyada aya çıktığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada aya gittiğini görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada aya tutunmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada aya çıkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada aya dokunmak belki de hayatının aşkını bulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada aya yolculuk yapmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments