Rüyada aya yaklaşmak

Rüyada aya yaklaşmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, kazancının helal para olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aya yaklaşmak gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada aya yaklaşmak neşe ve sevinç içinde olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğe yaklaşmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulur.

Rüyada bulutlara yaklaşmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadan yaklaşmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yaklaşmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet eder.

Rüyada zinaya yaklaşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments