Rüyada ekşi şarap içmek

Rüyada ekşi şarap içmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada ekşi şarap içmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada ekşi su içmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada ekşi ayran içmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada nar ekşisi içmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Rüyada ekşimiş ayran içmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi çorba içmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Rüyada ekşi süt içmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi kahve içmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments