Rüyada ekşi su içmek

Rüyada ekşi su içmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi su içmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ekşi su içmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Rüyada ekşimiş süt içmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ekşisi içmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Rüyada ekşimiş ayran içmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada ekşi ayran içmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi içmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada ekşi kahve içmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi süt içmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments