Rüyada nar ekşisi içmek

Rüyada nar ekşisi içmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, zor durumda kalacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ekşisi içmek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada nar ekşisi içmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar ekşisi almak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi nar yemek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada ekşi nar görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi su içmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ekşi ayran içmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ekşimiş süt içmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalettir.

Rüyada ekşi kahve içmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments