Rüyada birine tekme atmak

Rüyada birine tekme atmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine tekme atmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan tekme atmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareye tekme atmak sevap işlemek için uğraşacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada kediye tekme atmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşa tekme atmak lüks şekilde yaşayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine tabir olunur.

Rüyada domuza tekme atmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi varlığının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya tekme atmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tekme atmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments