Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayatının yolunda gideceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kazançların artacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağacın yeşerdiğini görmek kem gözlere geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalettir.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek evlat sahibi olunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments