Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek spora başlayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine inanılır.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına inanılır.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulur.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments