Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada suların içinde yürümek üzüntülerinin son bulacağına, umutlarının kırılacağına işaret eder.

Rüyada su içinde yürümek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sular içinde yürümek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada bulanık su içinde yürümek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatih

Rüyamda şefler yemek gittik masaya oturduk yemek yemeden herkes lavaboya gitti bende gittim ben lavobaya deil aşağı biyere gittim ve çok güzel evler ve tatil yeri gibi bı yerdi önünden su akıyor komple yoldan ve ben o suya girdim ayakkabılarımla ve geri çıktim ve ayakkabılarım yırtıldı orda ve orda bı geri dönüşüm kutusuna attım