Rüyada ekilmiş maydanoz görmek

Rüyada ekilmiş maydanoz görmek büyük özgüven kazanacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, gururlandıracak işler yapacağına, kederlerinin son bulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada ekilmiş maydanoz gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekilmiş maydanoz görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane ve maydanoz görmek elinin darda kalmayacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet eder.

Rüyada bahçeye maydanoz ekmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada maydanoz toplamak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada maydanoz ve marul görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek yeni siparişler alacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments