Rüyada maydanoz ektiğini görmek

Rüyada maydanoz ektiğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz ektiğini gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada ekilmiş maydanoz görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Rüyada maydanoz tarlası görmek çabalarının boşa çıkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Rüyada tarlada maydanoz görmek umutlanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada maydanoz dere otu görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek üzüleceğine, yıpranacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz yıkadığını görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz suyu içmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments