Rüyada ekili yeşil soğan görmek

Rüyada ekili yeşil soğan görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yönetici olacağına, dualarının gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada ekili yeşil soğan gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili soğan görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekili tarla görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek işlerinde berekete kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada ekili yeşillik görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ekili nane görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments