Rüyada ekili soğan görmek

Rüyada ekili soğan görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ekili soğan gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada ekili soğan görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili buğday görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekili kabak görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada ekili lahana görmek kıtlığın meydana geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekili yeşil tarla görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekili yeşil bahçe görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments