Rüyada eğitim almak

Rüyada eğitim almak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, riske atılacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eğitim almak gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada eğitimli yılan görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada eğitim almak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada milli eğitim müdürü görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eğitim yapan asker görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada beden eğitimi öğretmenini görmek gıybet edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Rüyada askeri eğitim yapmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada milli eğitim müdürünü görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments