Rüyada duvarlarda yazı görmek

Rüyada duvarlarda yazı görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kazancın katbekat artacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarlarda yazı gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak kısmetlerinin çoğalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada duvarda arapça yazı görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarında yazı görmek planların sarkacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada duvara yazı yazmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar yazısı görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, umutlarının biteceğine yorulur.

Rüyada duvarlarda yazı görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek gelişeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işarettir.

Rüyada duvarda yazı görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments