Rüyada duvara yazı yazmak

Rüyada duvara yazı yazmak işine dört elle sarılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Rüyada duvara yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Rüyada duvarlara yazı yazmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara yazı yazmak huzurlu günlerin geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada bir kağıda yazı yazmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, iyi şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurana yazı yazmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deftere yazı yazmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada masaya yazı yazmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuda yazı yazmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments