Rüyada evin duvarında yazı görmek

Rüyada evin duvarında yazı görmek dara düşeceğine, gelir elde edeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarında yazı gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada evin duvarında yazı görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarlarda yazı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak fenalıkta bulunmaya, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarda yazı okumak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada duvarda arapça yazı görmek pişman olacağına, bazı kayıplar olabileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara yazı yazmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments